п'ятниця, 29.03.2024

Хмельницька обласна рада підтримала законопроект 5711 та необхідність скасування модемів для споживачів газу до 10 тис.куб.м.

21 грудня 2018 року Хмельницькою обласною радою під час засідання було розглянуто та підтримано два надважливих для українського бізнесу питання:

- підтримано ініціативу щодо направлення звернення від Хмельницької обласної ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо термінового внесення на розгляд та підтримки законопроекту 5711 (http://fortetsya.org.ua/go-akr/14384------------------5711);

- підтримано звернення від Хмельницької обласної ради до Уряду та НКРЕКП щодо питання скасування обов'язку з облаштування вузлів обліку газу засобами дистанційної передачі даних споживачами з річним обсягом споживання природного газу до 10 тис.куб.м. (http://fortetsya.org.ua/go-akr/14383--10-).

Зазначені ініціативи стали можливими завдяки послідовній роботі члена Громадської організації "Всеукраїнське об'єднання малого та середнього бізнесу "Фортеця" Громадської організації "Асоціація Хмельницьких ринків" на чолі з головою організації Анатолієм Гуменюком та виконавчим директором Олександром Сніховським.

 

Пошук на сайті

Вхід на сайт